fbpx

Искрено & Лично

„Искрено и лично“ в CODE HEALTH TV

Новото студио на „Искрено и лично“
в Code Health TV

Меги, дългоочакваното ти завръщане в тв ефир ще стане факт съвсем скоро при това в чисто нова телевизия. Разкажи ми малко повече за него и за предаването, което ще водиш.

Именно “чисто новата телевизия” и най-вече нейната тематика натежаха при взимане на решението за появяването там. Всъщност, не само: решаваща и от най-голямо значение беше декларираната от ръководството на телевизията пълна свобода в избора на гости и в съдържанието на разговорите с тях. Говорим за Code Health TV. В момента – единственият здравен канал, чиято цел не е само здравно да просвещава зрителите си, но и да поддържа психическото и менталното им здраве. Аз съм горещ привърженик на тази цел. Прочетете още

Катя Мандинска: „Господи, благодаря ти, че не съм Миглена!“

Гледах изданието на „Голямата уста“, както съм гледала и много други предавания с участието на Миглена Ангелова.

Аз имам възможността да я познавам и на живо, не само от ТВ, и както във всяко истинско чувство, и тук радостта ми е примесена с голяма болка, защото се потвърждава максимата, че в България – за кой ли път – хората са мразени, поради техните качества. Или както е казал Казандзакис: „Не се заблуждавайте, красотата не е създадена, за да ни радва, тя изобличава нашите недостатъци“.

Прочетете още

Миглена Ангелова: „В обществото няма оазиси, а корупцията го разяжда“

– Меги, темата за свободата на словото стана особено актуална напоследък, след случилото се с ТВ7. Това ли е истинската тема за обсъждане обаче?

– По тази тема май само аз не съм се изказала все още… Считам, че последното, което се случи в ТВ7 е посегателство върху свободата на словото – каквото всички знаем, че в България просто няма! И за да не бъда голословна – просто отворете статистиката на „Репортери без граница” и погледнете – хората изследват по конкретни параметри свободата на словото в отделни държави – къде е била България през 2001, 2005, и къде е сега?! Прочетете още

Миглена Ангелова: “Единственото, от което се ръководим в „Искрено и лично”, е зрителският интерес.”

1512682_377188072427339_755492026_n– На 30 септември „Искрено и лично” се завърна в ефира на ТВ7. Какво се случи, че животът му беше толкова кратък?

     – Ще си позволя малка забележка: “толкова кратък” в ефира на ТВ7. Аз вярвам, че след блестящото прохождане на новото “Искрено и лично”, предаването ще крачи уверено и ще се развива успешно в ефира на друга национална телевизия, а може и самата ТВ7 да си преразгледа решението – все пак има подписани договори. Прочетете още

Страници: 1 2 3

Дълго време не исках да чуя за Иван и Андрей!

Миглена Ангелова на морето– „Искрено и лично“ се завръща на екран след дългогодишна “ваканция”…
– Аз със сигурност нямах намерение да връщам „Искрено и лично” на екран. И съм от хората, които се разделят завинаги! Но когато постъпи предложение да го върнем на екран, ситуацията се промени. И няма как „Искрено и лично” да бъде в стария си вариант, защото аз не съм същата.

Прочетете още

Страници: 1 2