fbpx

От Благоевград: „Искрено и лично за Големия VIP Брат“

Миглена Ангелова – харизма, обаяние, сила! Това виждаш, усещаш, получаваш, когато тази прекрасна дама застане срещу теб. Психолог, който с един поглед може да надникне в душата ти. Дамата „Искрено и лично“. Да, точно това предизвиква в теб – откровеност. Харесах я още от първата ми среща с нея – чрез малкия екран като водещ на предаването „Искрено и лично“. Дори не съм си мечтала, години по-късно, да се запозная с нея.

Срещна ни за първи път проект, който насърчава развитието и творческото мислене на младите хора. Тази среща се състоя малко, след като Миглена Ангелова заслужено бе коронована от българския зрител като „Любимата звезда на България“.

Отива й тази титла.

Заслужи я с характер и отстояване на личността в предаването „ВИП Брадър“. Това може би беше единствения път, в който аз гледам с интерес, от край до край, тази продукция. Дори и само през екрана, успях да науча много неща. Направих много изводи за себе си, за живота си. Миглена Ангелова бе моят гуру.

И така…. Запознавайки се с нея, останах повече от очарована. Това не бе от звездите в България, с които повечето сме свикнали – надути, нахакани, без грам покритие (това са повечето нови звезди в моите очи).

Миглена – това е друга Звезда. Тя е земен човек, който за част от секундата те разгадава, омайва, омагьосва. Тя те вдъхновява.

Така е и до днес.

В края на годината в Благоевград, в Градска художествена галерия, се проведе презентация на книгата „Искрено и лично за Големия VIP Брат“.

Отново се срещнахме. Бях чела отделни откъси от книгата, но имах честта от първо лице да науча повече за нея, както и за позицията на Миглена Ангелова за формата. 

На всеки един въпрос от публиката отговори с цялата си откровеност, с която само Миглена Ангелова може. И от тази среща научих много.

Сега, книгата е моят настолен учител за живота. Всяка написана и изречена дума от нея трябва да бъде добре запомнена, осмислена, за да бъде наистина разбрана. Рядко срещан човек, който може да изпълни пространството с присъствието си. Да те предизвика да го чуеш, да го усетиш, да съпреживееш с него. Няма да забравя една от присъстващите дами по време на презентацията, която каза : „Бях предубедена, когато дойдох, сега обаче съм повече от очарована от вас. Вие ме спечелихте!“. Да, Миглена Ангелова умее да печели. И когато те спечели – то е за цял живот!

Снежи Цветанова,

Журналист, Благоевград