Новини

10 юли 2016: Миглена Ангелова посети ВИП парти на модния дизайнер Миглена Каканашева

Миглена Каканашева отбеляза своя 26-ти рожден ден и 5-ия рожден ден на марката си MegZ с изискано парти в японската градина на х. „Маринела“. Двете Миглени – Ангелова и Каканашева са близки от години. Повод за запознанството им става първото издание на „Къртицата“, в което Миглена Каканашева бе един от най-ярките образи, а Миглена Ангелова заедно с екип от психолози правеше ефирното изследване на характерите им в рубриката „Открий себе си“ в ТВ7. Миглена Ангелова е известна с подкрепата, която оказва на млади талантливи хора и за никого не е тайна, че кариерите на много от тях получават ударен старт именно в „Искрено и лично“. Снимки от събитието – тук.

*

09 юни 2016: Миглена Ангелова е привлечена като медиен експерт от секретариата на НССЕИВ към МС

Миглена Ангелова е част от компетентен екип, формиран от НССЕИВ към Министерски съвет по пилотен проект на ЕС: „T.E.A.M – Together wE Achieve More“. Приоритетната област на проекта е оказването на подкрепа за изграждането или укрепването и преструктурирането на националния консултативен процес в държавите членки чрез Национални ромски платформи под ръководството на Националните контактни точки. Миглена Ангелова е единственият медиен експерт и, освен участието й като обучител по въпросите на комуникационното планиране в шест обучителни семинари, част от регионалните форуми към проекта, нейна основна задача е подготовката на тематичен обучителен пакет по въпросите на разработване, прилагане, наблюдение и отчитане на комуникационни планове към областните съвети за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси. Опитът, изводите и предложенията на екипа по проекта ще бъдат обсъдени през следващата година в ЕС и предложени на други държави за прилагане.  

*

27 май 2016: Миглена Ангелова – искрено и лично в “Днес”

Водещата Константина Живова с чара и доброжелателното си отношение успя да предразположи Миглена Ангелова по време на гостуването в предаването „Днес“. Като резултат зрителите на Bulgaria on Ear получиха един приятен, откровен разговор в студиото. Според Миглена, коректното му заглавие е: “Телевизията има най-голямо влияние върху живота ми”, защото е категорична, че най-голямата й Любов са децата и Свободата да живее, според своите виждания, не Телевизията.

Снимки от гостуването.

*

25 май 2016: Миглена Ангелова пусна свой блог

Миглена Ангелова сериозно се е заела да се „самодисциплинира“, водейки свой блог. Намеренията й са всеки вторник и петък в него да се публикуват статии, предназначени за любознателните хора, на които предаването й: „Искрено и лично“ липсва. Всяка събота абонатите ще получават newsltter с полезна информация. Първата статия в блога е изцяло в познатия, любим на зрителите стил на „Искрено и лично“: Новият ми IPhone. В статията има и линкове към полезни приложения за iOS. Втората статия е посветена на личните финанси – една от темите, с която в последно време Миглена професионално се занимава.

*

20 май 2016: Меги отбеляза рождения си ден, съдействайки на кауза, в която вярва

И на 20 май г-жа Искрено и лично остана вярна на себе си и, след като научи, че в инициативата „Отворени врати“ на Община Варна са се включили нейни приятели, заряза празнуването и замина за… с. Неофит Рилски. Само в деня на „Отворените врати“ Меги засне, забавлявайки се и от първоначалното стряскане на разпознаващите я посетители, монтира и озвучи седем клипчета, демонстрирайки възможностите на съвременните смарт телефони, при това без никакви допълнителни приспособления:

Със създателите на историческия атракцион „Неолитно селище“ Меги се познава от миналата година, когато Селището беше включено във втората част на филма за инвестиционния климат у нас, излъчен в Китай. Колегите от Китай бяха запленени от проекта за исторически парк, чиято кауза Миглена Ангелова подкрепя.

*

16 март 2016: Миглена Ангелова на гости при Кристина Патрашкова

Едно много лично интервю за програмата на бТВ, уговаряно още от ранната есен на 2015 година. Когато се върна от записа му, Миглена в нейния си стил сподели, че е очаквала повече – не само въпроси, дъвкани и дъвкани от години и хора, които ако не са на ръба на „скандалното морализаторстване“ нищо не могат да измислят, защото или не знаят, или не успяват да разпознаят. Разбира се, Меги отбеляза и топлото отношение към нея от страна на Кристина и нейния екип.

Снимки от гостуването.

*

28 февр. 2016: Миглена Ангелова в студиото на Мира Добрева

За първи път Миглена Ангелова гостува на Мира Добрева в студиото на „Отблизо“ по БНТ. Приятните взаимни чувства личаха на екран по време на целия разговор. Мира, която е на високо ниво, подкрепена от не по-малко професионалния си екип оставиха у Меги мил, приятен спомен за добре свършена работа в интерес на зрителите на БНТ.

*

6 дек. 2015: SMG излъчва филм за България с продуцент Миглена Ангелова

Каналът за икономически новини и актуални предавания на китайската „Шанхай медиа груп“ излъчи филм за инвестиционния климат в България. Аудиторията на канала е над сто милиона души в Китай, Сингапур и Хонг Конг. Филмът се състои от две части, като и първата, и втората са заснети от китайски ТВ екип, включващ изпълнителен продуцент, режисьор и оператор. Българската страна осигурява финансирането, отговаря за организацията на снимките и участва в монтажа му.

*

19 ноем. 2015: предпремиера на филм за инвестиционния климат в България, продуциран от Миглена Ангелова

В Ritz-Carlton в Шанхай, на тържествена вечеря, организирана от Българската агенция за инвестиции, са показани и двете части на филма за инвестиционния климат в България със съпродуценти „Шанхай медиа груп“ и Миглена Ангелова.

*

8-10 ноем 2015: Миглена Ангелова на посещение при колеги в гр. Хъфей – център на провинция Анхуей, Китай

Със специална чайна церемония, прераснала в тържествен обяд, започна посещението на Миглена Ангелова в китайския гр. Хъфей. Чайната церемония се състоя в една от специалните зали на една от най-големите китайски фирми за производство и износ на чай. Едни от многобройните ВИП клиенти на фирмата е Кралското семейство на Великобритания.

Любознателната и уважаваща китайската култура Меги, очарова домакините с податливостта си на обучение и получи почти отличен за чайната церемония, която й възложиха да изпълни след кратко обучение.

Медийният център в Хъфей, разположен в 45 етажен небостъргач, предизвика не само възторг, но и даде много идеи за бъдещо сътрудничество с колеги от Китай.

Вечерята за гостите беше дадена от изпълнителната местна власт.

*

26 окт. – 15 ноем. 2015: Миглена Ангелова е в Китай за финалната работа по филма за България

След перфектно организираните и успешно реализирани в България снимки на филма за инвестиционния климат в България, който трябва да бъде излъчен в канала за икономически новини и актуални предавания на „Шанхай медия груп“ в началото на декември т.г., Миглена Ангелова заминава в Китай, за да завърши с китайските си колеги финалната работа по филма – монтажа, превода и озвучаването му.

Меги планира на място да заснеме материали, които да бъдат полезни на българските бизнесмени.

*

22 окт. 2015: лекция на Миглена Ангелова в УНСС

Поредната отворена лекция на Миглена Ангелова в УНСС бе посветена на свободата на медиите и личния избор, който стои пред бъдещите журналисти. След експозето, Меги беше затрупана с въпроси, а накрая никой не бързаше да си тръгва…

*

7 – 18 окт. 2015: Миглена Ангелова започва снимки за филм, който трябва да бъде излъчен в Китай и на който е продуцент

Четиримесечната предварителна работа по филма за инвестиционния климат в България, реализиран съвместно с „Шанхай медиа груп“ е на път да се реализира. На 7 октомври Меги посрещна китайските си колеги и българо-китайският екип започна работа.

Единствените претенции са към времето, което се развали в деня на кацането на китайския екип.

Работни моменти:

*

19 и 20 септ. 2015: Меги – гост на Sofia Fashion Week

Миглена Ангелова посети предпоследната и заключителната вечери на историческото първо издание на Sofia Fashion Week със специалната покана на организаторите и даде интервю за впечатленията си. Меги вярва в бъдещето на модния форум, защото познава упоритостта и устрема на създателите и организаторите му.

*

15 септ 2015: Миглена Ангелова в студиото на бТВ

Миглена Ангелова беше специален гост в предаването „Преди обед“ по бТВ. Независимо, че декорът на колегите й е точно на мястото, където бе разположен първия декор на „Искрено и лично“, Меги отбеляза, че не е усетила носталгия, независимо, че е очаквала подобно чувство. Разговорът беше видимо приятен и за водещите, и за Миглена.

*

30 юли 2015: Миглена Ангелова при Милен Цветков

Миглена Ангелова гостува в предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова ТВ  и разказа за проекта, над който работи. Тя е продуцент на документален филм за България съвместно с китайска ТВ мрежа. Филмът ще представи страната ни като туристическа и като бизнес дестинация и ще покаже някои от успешните български предприемачи, техните достижения, марки и продукти.

*