Факти

iskreno-i-lichno-miglena-angelova

Искрено и лично

– Миглена Ангелова не прекъсва разговора в студиото на “ Искрено и лично ” дори, когато прожекторите започват да се люлеят от земетресение.

– „Искрено и лично“ е единственото предаване, чиито гост, обявен за национално издирване, е арестуван веднага след края на ефира и, впоследствие – освободен, след като му е снето обвинението. („Казармените кошмари на редник Бианка„)

– Миглена Ангелова е водила 856 издания на “Искрено и лично”, облечена в дрехи с алено-червен цвят, който зрителите нарекоха “мигленино червено” и заради който я определиха като “дамата в червено”.

– „Искрено и лично“ е единственото предаване в родния ефир (а може и да е единствено в света – списващите сайта нямат информация за подобен аналог), осъществило едночасово предаване на живо от затвор с 8 основни госта и един единствен водещ. („Искрено и лично“ от софийския затвор)

– В студиото на „Искрено и лично“ са разказвали своята история, споделяли, реагирали, издирвали свои близки, решавали „нерешими“ проблеми или просто гостували повече от 15 000 души.

– Броят издания на „Искрено и лично“, водени и подготвени от Миглена Ангелова и нейния екип, е над 2150